Ta strona korzysta z plików cookies. W każdej chwili możesz wyłączyć ich zapisywanie w ustawieniach przeglądarki. Przeczytaj więcej nt. Polityki prywatności strony.
Słowacka kuchnia w Iwoniczu-Zdroju

Warsztaty poprowadzili eksperci z zaprzyjaźnionej szkoły w Presovie: Emilia Tomascikova i Eryk Engel. Uczestnicy poznali tajniki przygotowania regionalnych dań, takich jak zupa ziemniaczana z bryndzą, kluseczki ziemniaczane, słowackie knedliki czy cynamonki w polewie waniliowej.

Gratulujemy inicjatywy i zaangażowania w rozwój międzynarodowej współpracy! Dzięki takim projektom uczniowie i nauczyciele zyskują nowe doświadczenia, rozwijają swoje kompetencje zawodowe i promują nasz region na arenie międzynarodowej. Trzymamy kciuki za dalsze sukcesy!

© 2016 - Gmina Iwonicz-Zdrój | Realizacja: GRAFFIO