Ta strona korzysta z plików cookies. W każdej chwili możesz wyłączyć ich zapisywanie w ustawieniach przeglądarki. Przeczytaj więcej nt. Polityki prywatności strony.

Rekrutacja do II edycji projektu „Mistrzowie Kuchni”

Rekrutacja do II edycji projektu „Mistrzowie Kuchni”
Rekrutacja do II edycji projektu „Mistrzowie Kuchni”

Fundacja Educare et Servire z Dębicy oraz firma EVACO Sp. z o.o. z Krakowa przygotowały cykl bezpłatnych szkoleń gastronomicznych w ramach projektu „Mistrzowie Kuchni” współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego.

Projekt jest skierowany do mikro i małych przedsiębiorstw prowadzących działalność związaną z zakwaterowaniem i usługami gastronomicznymi na terenie województwa podkarpackiego oraz ich pracowników wykonujących pracę w strukturach organizacyjnych tych firm na stanowisku kucharz/ka, szef/owa kuchni, personel kuchenny zajmujący się przygotowaniem potraw. Przedsiębiorstwo musi posiadać prawo do otrzymania pomocy de minimis, natomiast pracownik musi być zatrudniony na umowę o pracę, posiadać wykształcenie kierunkowe i minimum roczne doświadczenie zawodowe oraz nie posiadać certyfikatu czeladniczego w zawodzie kucharz.


Udział w projekcie jest bezpłatny.

Program szkoleń obejmujący 80 godzin szkoleniowych prowadzonych przez znakomitych trenerów zapewnia zapoznanie się z nowymi trendami sztuki kulinarnej oraz z nowoczesnym sprzętem gastronomicznym.

W ramach projektu zostaną zrealizowane trzy edycje szkoleń: wrzesień – grudzień 2013, listopad 2013 – marzec 2014, luty – czerwiec 2014. Rekrutacja trwa.

Szczegółowych informacji o projekcie udziela:

Sebastian Kopiec

tel. 501 059 753

e-mail: biuro@mistrzowiekuchni.com.pl

www.mistrzowiekuchni.com.pl


Dziękujemy za pomoc.

Zespół Projektu „Mistrzowie Kuchni”
Rekrutacja do II edycji projektu „Mistrzowie Kuchni”