Konkurs na stanowisko Dyrektora Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej – Gminnej Przychodni Lekarskiej w Iwoniczu-Zdroju

BURMISTRZ GMINY IWONICZ-ZDRÓJ

zamieszcza ogłoszenie

o konkursie na stanowisko Dyrektora Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej – Gminnej Przychodni Lekarskiej w Iwoniczu-Zdroju

W związku z podjętą przez Radę Miejską w Iwoniczu-Zdroju Uchwałą Nr XLI/284/2017 z dnia 9 listopada 2017 r. w sprawie ogłoszenia konkursu na stanowisko Dyrektora Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej – Gminnej Przychodni Lekarskiej w Iwoniczu-Zdroju, działając w oparciu o § 3 niniejszej uchwały zamieszczam ogłoszenie o ww. konkursie informując jednocześnie, że termin składania dokumentów upływa w terminie 14 dni od dnia ukazania się niniejszego ogłoszenia tj. 6 grudnia 2017 roku.

Burmistrz Gminy Iwonicz-Zdrój

Witold Kocaj

OGŁOSZENIE

Regulamin

Uprzejmie informujemy, że w dniu 26 września 2017 r. o godz. 18.00 w sali kina Wczasowicz w Iwoniczu-Zdroju,

w związku z ogłoszonymi konsultacjami społecznymi.

odbędzie się spotkanie w sprawie uchwalenia statutu Miasta Iwonicz-Zdrój.

Prosimy mieszkańców o zapoznanie się z załączonym projektem uchwały (do pobrania także w Biurze Obsługi Mieszkańca)

określającej statut Miasta Iwonicz-Zdrój oraz o zgłaszanie do niego konstruktywnych opinii i uwag.