Konkurs na stanowisko Dyrektora Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej – Gminnej Przychodni Lekarskiej w Iwoniczu-Zdroju

BURMISTRZ GMINY IWONICZ-ZDRÓJ

zamieszcza ogłoszenie

o konkursie na stanowisko Dyrektora Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej – Gminnej Przychodni Lekarskiej w Iwoniczu-Zdroju

W związku z podjętą przez Radę Miejską w Iwoniczu-Zdroju Uchwałą Nr XLI/284/2017 z dnia 9 listopada 2017 r. w sprawie ogłoszenia konkursu na stanowisko Dyrektora Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej – Gminnej Przychodni Lekarskiej w Iwoniczu-Zdroju, działając w oparciu o § 3 niniejszej uchwały zamieszczam ogłoszenie o ww. konkursie informując jednocześnie, że termin składania dokumentów upływa w terminie 14 dni od dnia ukazania się niniejszego ogłoszenia tj. 6 grudnia 2017 roku.

Burmistrz Gminy Iwonicz-Zdrój

Witold Kocaj

OGŁOSZENIE

Regulamin

Drogi Użytkowniku,

Realizując wymogi Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE prosimy o zapoznanie się z informacją na temat przetwarzania przez Urząd Gminy w Iwoniczu-Zdroju Państwa danych osobowych – RODO.